Wapiti

De kracht van Vriendschap


Als stenen konden spreken


Jouw wijsheid spreekt 


op zaterdag 2 mei 2020

Gehechtheid,
maakt van liefde een illusie,
die vrijheid vreest voor verlies;
en wel het verlies van de illusie.

Laat je dragen op de Wind,
leiden door het Vuur,
meevoeren op het Water,
naar de kern van jouw essentie,
diep in de Aarde van vruchtbaarheid.

Het Stenen Volk is het oudste volk wat op Aarde leeft. Elke steen bevat het collectieve menselijk geheugen en draagt deze kennis als wijsheid. Het Stenen Volk zijn de archivarissen van Moeder Aarde. Deze grote Leraren kunnen de zoeker veel kennis verschaffen omtrent de geschiedenis van onze planeet en haar kinderen. De dienstverlenende taak van de Stenen is energie vasthouden. Dat wil zeggen: het lichaam van Moeder Aarde bestaat uit rots die onder invloed van het weer breekt en beweegt, waarbij ze uiteenvalt in kleinere Stenen die later bodem worden. Rotsen bevatten gegevens en vervoeren elektromagnetische energie over het oppervlak van Moeder Aarde. Het Stenen Volk verzamelt de energie en bewaart deze. Het delfstoffenrijk bestaat uit compacte materie met magnetische eigenschappen die de Stenen in staat stellen alles wat op de planeet gebeurt op te slaan. Van verschillende leden van de Stenen Clan worden momenteel vele helende toepassingen ontdekt. Indianen hebben altijd heldere kwartskristallen gebruikt om focus en helderheid te verkrijgen. Medicijnmensen in het noorden van Schildpadeiland hebben eeuwenlang vele fetisjen uit kristal gesneden en gedragen. De heldere kwartskristallen zijn van grote hulp geweest bij het vergroten van kennis en van het vermogen om helder door de stoffelijke illusie heen te zien. Door de eeuwen heen zijn vele gekleurde Stenen voor genezende doeleinden gebruikt. Dit zijn meestal specifieke mineralen, die een heler, wanneer ze bij een genezingsproces worden gebruikt, over hun gaven en talenten kunnen vertellen.

Deze dagopleiding gaat je terug verbinden met stenen. Of het nu edelstenen zijn of ogenschijnlijk ‘gewone’ stenen, we gaan door te voelen onze intuïtie versterken. Door de berichten die je binnenkrijgt zal het vertrouwen groeien in eigen kunnen.

Er zal voor jou een persoonlijke steen aanwezig zijn. Deze steen nemen we mee op een trancereis om voor jou een levenssymbool te zoeken. Dit symbool zal op jouw steen worden aangebracht, zodat deze eenheid een gids wordt in je dagelijks leven.

De Taal van de Stenen is voor elk individu een persoonlijke ontdekking met vele boodschappen. Daar we allemaal een unieke smaak hebben, zullen we ons tot verschillende Stenen Personen voelen aangetrokken.

Jij
maakt het verschil,
door niet te zijn wat anderen verwachten.

Het feit dat elk Rotsblok een deel van het lichaam van onze Moeder is, spreekt voor zichzelf. Wanneer we proberen onze geest langzamer te laten werken en de grondende invloed te voelen die evenwicht en sereniteit teweegbrengt, is een Stenen persoon het hulpmiddel. Wanneer we van nerveuze gewoonten doodop raken, voelen we ons niet met Moeder Aarde verbonden. Tekenen die er zonder enige twijfel op wijzen dat iemand uit zijn of haar evenwicht is, zijn: te veel eten, te veel praten, verslavingen, dwanghandelingen of wispelturig gedrag. Om het lichaam, de geest of de ziel rustig te maken, hoeven we slechts een Stenen Persoon vast te houden en te ademen totdat de nervositeit voorbijgaat. Deze grondende werking helpt het lichaam als het ware in Moeder Aarde verankerd te raken en de veiligheid van haar koesterende invloed te voelen. De lichamen van de Stenen Personen bevatten de afdrukken van elke Scheppingsdaad, vanaf de tijd dat onze planeet afkoelde tot heden. Over deze grote schatkamer van wijsheid, dit geschenk, kunnen we beschikken als we bereid zijn met de Stenen Leraren in contact te komen. Het kalmerend effect dat we ondergaan, is de wijsheid van deze Stenen Oudsten, die de eerste historici voor Al Onze Verwanten waren. Hun opdracht is de tweevoeters van dienst te zijn. Het is nu aan ons om hun geschenken te zoeken en te aanvaarden.

Deze dagopleiding wil kennis openbaren, die specifiek voor jou bestemd is. De steen die je geschonken krijgt bevat je persoonlijke gegevens. Er kunnen herinneringen aan je kindertijd terugkeren, waardoor je in staat zult zijn een deel van je persoonlijke puzzel samen te voegen. Herinneringen aan vorige levens of déjà vu’s zouden nieuw bewustzijn teweeg kunnen brengen.

De geest zal door muziek en drum tot rust komen en zich te openen. Hierdoor kunnen nieuwe inzichten jouw kant opkomen. Deze kennis is op Aardannalen gebaseerd en kan je kijk op het leven veranderen. Deze oude vrienden zijn de oudste Kinderen van de Aarde; ze vragen ons alleen maar om stil te houden en te luisteren. 


Vrede,
kan bestaan
als er niemand hoeft te winnen.

Wanneer jij je zegeningen leeft,
zal elk talent gevierd worden.


PRACTISCH:


Deze dag workshop gaat door op:

zondag 2 mei 2020

van 10 uur tot ongeveer 17 uur,

bij de Tipi in Buggenhout (adres volgt na inschrijving).


kostprijs is 85 euro