Wapiti

De kracht van Vriendschap

Dromen analyseren
op woensdagavond 26/9, 24/10, 21/11 en 12/12

Een droom komt uit,

zoals een bloem zich opent,
elke ochtend weer,
om het meesterwerk te tonen,
vervaardigd door de meester zelf,
gesigneerd met jouw naam.

Dromen zijn een manier om problemen te verwerken die je overdag ervaart. Ze leren je ook omgaan met nieuwe ervaringen. Ontdek hoe je de symbolen in je dromen herkent en hoe symbolen verborgen boodschappen kunnen onthullen. Elke woensdagavond gaan we op onderzoek naar de boodschappen die ons uit liefde worden geschonken.

Het analyseren van dromen is een fascinerend proces dat veel onthult over je gedachten, gevoelens en de relatie met jezelf en anderen. Een droom is een weerspiegeling van je gedachten en de wereld om je heen. Het toont beelden en gevoelens over wat er is gebeurd, wat er gaat gebeuren en wat er zou kunnen gebeuren. Dromen laten onze wensen, verwachtingen en ambities zien. Als we dromen, zoeken we onbewust naar antwoorden en oplossingen voor alledaagse problemen. Als we geluk hebben kunnen we zelfs in de toekomst reizen en krijgen we een glimp te zien aan de andere kant van onze horizon. Dromen zijn kleurrijk, informatief, vergezocht en soms volkomen belachelijk, doch deze informatie voegt een extra dimensie toe aan onze bewuste, wakkere leven. De informatie in onze dromen is vaak gecodeerd en lijkt daardoor verwarrend. Als we de informatie letterlijk nemen onthullen we niet de volledige betekenis waardoor de ware boodschappen ons ontgaan.

Samen gaan we op een spirituele reis om jouw dromen inzichtelijk en begrijpelijk te maken. We gaan op ontdekking naar de symbolische betekenis van bijvoorbeeld dieren, voorwerpen en situaties van vliegen of van achtervolgingen. Hoe onwerkelijk dromen ook lijken, als ze eenmaal ontcijferd zijn geven ze antwoorden en lessen over onze gedachten en gevoelens in alledaagse situaties.

De magie van Dromen


Het analyseren van onze domen is een fascinerend proces dat veel onthult over onze gedachten, gevoelens, overtuigingen, vastgeroeste patronen en onze relatie met anderen. Een droom is een weerspiegeling van onze gedachten en de wereld om ons heen. Het toont beelden en gevoelens over wat er is gebeurd, wat er gaat gebeuren en wat er zou kunnen gebeuren. Dromen laten onze wensen, verwachtingen en ambities zien.


Dromen helpen je om jezelf beter te begrijpen.

De sleutel tot het verklaren van dromen is het bestuderen van details,

want alles heeft een betekenis.


Je begrijpt jezelf,

als je jouw dromen begrijpt.

Onthul de geheimen van je onderbewustzijn en

ontdek de ware betekenis van de tekens en symbolen in je dromen.

Praktisch


De workshop gaat door op de avond van:

woensdag 26 september, 24 oktober, 21 november en 12 december


Elke avond van 19 tot ongeveer 21.30 uur


Kostprijs van de gehele workshop is 140 euro

Bij de workshop is een compleet droom-woordenboekwerk


Deze 4 daagse workshop is een aaneengesloten geheel.

De avonden kunnen niet apart gevolgd worden.


Ik kijk er naar uit je te mogen ontvangen,

om samen 

de schatten van het onderbewustzijn te ontdekken.