Wapiti

De kracht van VriendschapEen Healing, een gesprek bij jou thuis,


of jouw huis zuiveren!


Wanneer je in de stilte
stil kunt zijn
en durft luisteren,
ben je vrij.

Met veel liefde en toewijding kom ik bij je thuis, met respect voor jouw heilige ruimte.

Diep gewortelde gevoelens naar boven halen, blokkades blootleggen, de oorzaak en inzicht in denkpatronen verkrijgen of gewoon een gesprek kan zeer verhelderend werken, zeker op een plaats die vertrouwd is. Deze manier van werken kan op zichzelf al opheldering brengen en ‘de lucht’ zuiveren. Dit kan een geschenk aan jezelf zijn, die zelfs de energie in huis kan veranderen.

Wat onhaalbaar leek komt binnen handbereik. Hart en verstand sluiten vrede en verenigen zich om jou bij je essentie te brengen. Je hoeft niets op te lossen. Je hoeft niets te presteren. Er is geen druk en er bestaat geen fout. Het zwaard van Damocles hangt niet als straf boven je hoofd. Dit gesprek geeft je dat zwaard in handen, zodat jij bepaalt wat jij wil, los van het verleden en in het licht van een open toekomst. Een Healing leert je je emoties te herkennen, ze te accepteren en ze toe te staan om hun verhaal te vertellen. Ik zal naar je luisteren en ‘het oordeel’ wegnemen waarop jouw verhaal is gehuisvest.

Een Healing is een feest, een ceremonie, waarbij jij in het middelpunt staat. 

Een gesprek opent een wereld binnen in je, die ongekend is en vol wijsheid zit.

Een huis-zuivering geeft vertrouwen, om de veiligheid binnen in jezelf te ontwikkelen.

Een Healing


Voorkennis is niet nodig. 

Niets is vereist als alleen de wil om te ontvangen. 

Een open Hart vergeeft elke gedachte van strijd, zelfs gedachten die je naar beneden halen en verwarring veroorzaken.

Een Healing is een feest, een ceremonie, waarbij jij in het middelpunt staat. Het is een overgangsritueel, een overgang van oud zeer naar nieuwe onbeperkte mogelijkheden. Denkpatronen worden zichtbaar. Je gaat jezelf begrijpen en je wordt je bewust wat je beperkt in jouw persoonlijke groei. Na een korte energetische zuivering begeleid ik je via mijn drum naar binnen en maken we contact met jouw gevoelswereld. Waar je dacht je gevoel kwijt te zijn, kom je in contact met jouw kracht, jouw unieke en nog ongerepte natuur. Een Healing leert je je emoties te herkennen, ze te accepteren en ze toe te staan om hun verhaal te vertellen. Ik zal naar je luisteren en ‘het oordeel’ wegnemen waarop jouw verhaal is gehuisvest.


Veiligheid

voelt zich thuis,

omdat zij niet wordt beperkt om lief te hebben.


Veilig ben je,

wanneer je je veilig voelt.


Een moedig gesprek.


Een gesprek, wat nooit eerder is gevoerd. Een luisterend oor, zonder interrumperen, mag jij je verhaal vertellen, zodat je steeds meer diepgang gaat ervaren van je kracht, die jou tot hier heeft gebracht.

Via een ongedwongen gesprek halen we jouw waarheid boven tafel. Er is moed voor nodig om over jezelf te spreken, maar je zal verbaast zijn hoe moedig je bent. Het zal een gesprek zijn, waar je niet hoeft te presteren, niet je best hoeft te doen en die antwoorden brengt op onbeantwoorde vragen die je leven beheersen. Onrust zal verdwijnen en plaats maken voor innerlijke rust. De toekomst krijgt kleur omdat je de zin van het verleden gaat ervaren.

Luisteren is een ondergewaardeerde levenskunst, die zijn waarde heeft verloren omdat niemand ooit echt wilde luisteren, waardoor je gefocust bent om jouw verhaal te vertellen. Je noden zijn in mist gehuld en het lijkt alsof je niet meer weet wat je wil, waar je passie ligt. Dit gesprek beëindigd een lange zoektocht, naar iets in jezelf wat diep van binnen al zo lang om aandacht vraagt.

Dit gesprek geeft je jouw wilsbeschikking terug, zodat jij bepaalt wat jij wil, los van het verleden en in het licht van een open toekomst.In het Hart,

komt het ego tot rust.


Wanneer de man zijn verzet stopt,

zich wijdt aan zijn vrouw,

wordt harmonie bereikt,

de eenheid herstelt,

en kan het leven beginnen,

waarin je je droom kunt gaan verwezenlijken.


Een zuivering van je huis.


Zodra de lucht is gezuiverd ben je vrij om te vliegen.

Misschien hangt er in je huis negatieve energie van oude bewoners, waar je geen weet van hebt. Het kan zijn dat je je huis hebt opengesteld voor familie en vrienden, die onbedoeld hun negatieve gevoelens bij jou hebben achtergelaten. Het kan een verbroken relatie zijn, waarin jij het onderspit moest delven voor macht en zijn misbruik. Deze negatieve energie kan ervoor zorgen dat je je niet thuis voelt in je eigen huis. Deze energie kan als een zware deken van schuld je onderdrukken, waardoor angst vrij spel heeft.

Via mijn drum en kruiden zuiver ik je huis en breng ik licht in de duistere gebieden. Middels een kort gesprek leer je, dat jouw huis, jouw ‘Heilige’ ruimte is die gerespecteerd dient te worden. Hiervoor is het essentieel dat je jezelf niet meer weggeeft om anderen te dienen; Jij mag liefde ontvangen in een veilige omgeving, die geen plaats biedt aan liefdeloosheid. Ook leer ik je om zelf negativiteit, die van anderen is, te zuiveren.Elke verandering
is een bewuste keuze,
door een andere manier van denken.


Praktisch:


De kostprijs van een bezoek bij jou thuis, ongeacht de tijdsduur, en ongeacht het onderwerp

bedraagt 120 euro.

Is je interesse gewekt?

Laat het me weten en we maken een afspraak.