Wapiti

De kracht van Vriendschap


Inwijding


in de wereld van de spirits

om het contact met jouw gidsen te verankeren in je bewustzijn

Niets
is bedoeld om te worden opgelost,
maar om je dichter bij jezelf te brengen.

Zie wie je bent
en word je bewust hoe veel meer je bent.

De Geest is de schepper van jouw toekomst.

Hoor in het ochtendgloren de vogels zingen. Elke vogel zingt en heeft een aandeel in de symfonie van het moment. Lawaai dat passeert brengt hun niet van de wijs. Luister naar die muziek zodat die trilling kan resoneren met die van jou en je bevlogen raakt van wat loskomt.

Scheppen is het creëren van iets nieuws. De Geest is gewend om vanuit het verleden de toekomst te bepalen. Jouw Geest is tot veel meer in staat, op het moment dat jij beslist om het leven in eigen handen te nemen. Het verleden zal niet langer als een soort noodlot dwang op je uitoefenen. Het moment in het heden zal je vrijheid brengen, waardoor de toekomst is verweven met jouw zielsbestemming.

Ingewijd worden in de wereld van gidsen en begeleiders die jou willen helpen om je zielsmissie te verwezenlijken kan waarheid worden. Met veel liefde en toewijding mag ik via mijn gidsen je een of meerdere inwijdingen geven, om het dagelijkse leven inzichtelijk te maken. Al op jonge leeftijd had ik een sterke verbinding met mijn gidsen, al was ik me van hun manier van werken niet bewust. Van hun aanwezigheid was ik me bewust, maar het was alsof het een diamant was die ik goed bewaarde zonder deze te dragen. Ik was toegewijd aan de dagelijkse beslommeringen en conformeerde me aan de meerderheid. Ik was bezig om iemand te zijn die maatschappelijk werd aanvaard. Deze ‘oude’ manier van leven is ten einde gekomen. Nu ben ik zelf de schepper van mijn ware zelf en neem ik de verantwoording voor elke keuze, die het moment me brengt omdat ik weet dat het verleden de bouwstenen zijn voor de toekomst. Zij zijn één en samen schenken ze het heden. Het enige wat belangrijk is, is het moment en de deelname daaraan.

Het leven heeft me het vertrouwen gegeven en me vertrouwd gemaakt met de wereld van de spirits, met hun nooit aflatende aanwezigheid en met hun manier van werken. Maak kennis met deze werkelijkheid zodat elk moment weer glans krijgt waarin je jouw talenten weerspiegelt kunt gaan zien.