Wapiti

De kracht van Vriendschap


Jouw persoonlijke levensboom


De kracht die jou uniek maakt


op zondag 14 juni 2020

Verwantschap,
is een zielsverbinding,
waarbij onzichtbare vonken elkaar ontmoeten,
om jou naar een hoger plan te brengen.


Elke ontmoeting is een ceremonie,
een feest van vreugde,
bedoeld om elke deelnemer te eerbiedigen,
zodat eenheid
de schepping is van nieuw leven.

De Levensboom wordt gezien als symbool voor het Leven zelf. De Boom is geworteld in de aarde en tegelijkertijd groeit hij omhoog naar het licht. Hij laat zich voeden door de aarde, is bestand tegen stormen en groeit door alle seizoenen heen. Hij overleeft vele generaties, waardoor de Levensboom de kracht heeft van onsterfelijkheid.
De Levensboom is een universeel symbool dat in verschillende culturen bekend staat als de Kosmische Boom, the World Tree, de Heilige Boom of the Tree of Life. Het is een krachtig symbool van groei en evenwicht. Elke boom heeft een specifieke kracht. In de overlevering van het christendom plantte God midden in het paradijs de Levensboom met daarnaast de Boom van goed en kwaad. Deze laatste is de Appelboom. De Levensboom is niet gespecificeerd en is voor elk mens anders. De vrucht van de Levensboom zou onsterfelijk maken.

Deze dagopleiding gaat dieper in op de symboliek van bomen en zijn functie als Levensboom.

We gaan op trancereis om jouw Levensboom inzichtelijk te maken.

We betreden de stilte, zoals bomen in stilte leven, zodat je kunt zien wat er in jouw bos aan het groeien is. We gaan naar je Levensboom, naar de kracht die door je Voorouders wordt geschonken. Na deze ervaring ben je in staat je takken hoog op te tillen, terwijl je het licht van Grootvader Zon opzoekt en je zult zien hoe je wortels jou van de Aarde maken en hoe je tegelijkertijd een brug naar de Hemelwereld bent.

Deze dag verdiepen we ons in de diepere betekenis van de kracht van bomen. We gaan kijken hoe bij jou het evenwicht is tussen geven en ontvangen. We herstellen het evenwicht waar de balans is verstoord, waardoor je vrijelijk kunt geven zonder uitgeput te raken. De wortel van het Zelf ligt daar waar kracht wordt verzameld. Deze wortel aarden we stevig in de bodem van onze Moederplaneet. Door de verbondenheid die ontstaat, kunnen dromen zich manifesteren en kan het geven worden gecompenseerd door Moeder Aarde.


Van de natuurlijke wereld is de Boom de verwant die het dichtste bij de mens staat.

Het Staande Volk, de bomen, zijn onze Zusters en Broeders. Zij zijn de Opperhoofden van het plantenrijk. Het Staande Volk verschaft zuurstof aan de rest van de Kinderen van de Aarde. Met hun stammen en takken bieden bomen beschutting aan de Gevleugelden. Met hun wortels verschaffen bomen holletjes voor de kleinere Viervoetige schepselen. Materiaal waarmee hun menselijke verwanten huizen kunnen bouwen, vormt nog een geschenk van het Boomvolk.
De Cherokezen onderwijzen dat het Stenen Volk energie voor Moeder Aarde vasthoudt en specifiek alles bijhoudt wat op een plek is gebeurd. Zij onderwijzen dat het Staande Volk en alle andere leden van het plantenrijk gevers zijn die voortdurend in de behoeften van anderen voorzien. Het Stenen Volk en het Staande Volk houden elkaar als vasthouders en gevers in evenwicht. Het Staande Volk ziet de behoeften van alle Kinderen van de Aarde en legt zich erop toe hierin te voorzien. Elke boom heeft z’n eigen gaven, talenten en capaciteiten die hij met anderen kan delen. Sommige bomen dragen bijvoorbeeld fruit en andere verschaffen heling op emotioneel of lichamelijk niveau. Elke Staande Persoon heeft behalve stoffelijke gaven een speciale les aan de mensheid te geven.

De bedoeling
is jouw doel,
als een diep geworteld gevoel,
van het Vuur van jouw passie,
die het leven als geschenk accepteert
en dankbaar is voor elke tussenstop,
om betekenis te geven aan jouw koningschap.

PRACTISCH:


Deze dag workshop gaat door op:

zondag 14 juni 2020

van 10 uur tot ongeveer 17 uur,

bij de Tipi in Buggenhout (adres volgt na inschrijving).


kostprijs is 85 euro