Wapiti

De kracht van Vriendschap

Open je Hart
op woensdagavond 12/9, 10/10, 14/11 en 19/12 

De weg van de Krijger, die zijn zachte kracht ontdekt

Je bent ongekend krachtig.

Jouw kracht heeft het genezend vermogen om jezelf en anderen te begeleiden in het proces van zelfverwezenlijking. Accepteer je gaven want ze behoren alleen jou toe. Op het moment dat je jezelf toestaat om uniek te zijn, zal elk gevecht daaromtrent wegvallen en zal elke emotie de sleutel zijn tot zelfbevrijding en het Hart vullen met vreugde.

Tijdens deze avonden richten we ons op jouw talenten en kwaliteiten. Hierdoor ga je jouw unieke kracht voelen die zwaarwegende problemen relativeert. Je gaat een soort vrijheid voelen die vreugde terugbrengt en het leven weer omarmt als een paradijs vol ontdekkingen. Een angst zal niet meer angstaanjagend zijn en teleurstellingen zullen niet langer je leven bepalen.

Deze avonden brengen je terug bij jouw ware essentie, om van daaruit te ervaren hoe het voelt om als vrij mens een eigen invulling te geven aan het leven en in elke situatie je eigenheid te ontplooien.

We gaan werken met de dieren via de Medicijnkaarten en 

met de spirituele lessen van de indiaanse volkeren via de Moeder Aardekaarten.


Dieren zijn een grote leraar. Zij bezitten specifieke krachten, die je gaat herkennen als je je erin verdiept. Ook jij bezit deze krachten, die deel uitmaken van je potentieel.

Het werken met kaarten is een tastbare manier om je bewust te worden van bepaalde talenten die op dit moment van nut zijn. Je zal ontdekken dat het dier dat jou kiest, een boodschap voor je heeft, waarvan je weet dat het komt op het juiste moment en precies op jou van toepassing is.


Deze Bron van hulp geeft inspiratie 

om bepaalde ongekende delen van jezelf te ontdekken

en te ervaren,

dat je meer in huis hebt dan denkbaar was.

Praktisch


De vier avonden zijn apart te volgen, 

maar het zal een proces van transformatie zijn als je elke avond volgt.


Deze avonden gaan door op woensdag

12 september, 10 oktober, 14 november en 19 december

van 19 tot ongeveer 21.30 uur.


Plaats: In de Tipi te Buggenhout. 

Het adres volgt na inschrijving.


Kostprijs: 25 euro per avond.