Wapiti

De kracht van Vriendschap


Open je Hart


Herken de signalen van het leven 


zondag 9 febuari

Jij,
bent het vuur,
het scheppend vermogen,
om vrede te stichten
in de onbekende wereld van onwetendheid.


Heb waarachtig aandacht
en verwarm wat koud is,
zodat jij
een wereld tot leven wekt,
ongekend van aard,
als een magische verschijning van verwondering.

Jij bent ongekend krachtig.
Jouw kracht heeft het genezend vermogen om jezelf en anderen te begeleiden in het proces van zelfverwezenlijking. Accepteer je gaven want ze behoren alleen jou toe.
Op het moment dat je jezelf toestaat om uniek te zijn, zal elke strijd wegvallen en zal elke emotie de sleutel zijn tot zelfbevrijding. De weg die zich dan opent zal het Hart met vreugde vullen en ontvankelijk zijn voor elk geschenk.

Het leven zelf is het grote Mysterie. In dit mysterie leeft naast onze stoffelijke werkelijkheid, een werkelijkheid van spirits, die als onwerkelijk worden bestempeld. Vanuit deze wereld wordt het aardse leven ‘bestuurd’ in ieders voordeel. De paradox van het leven is, dat een voordeel vaak een jasje draagt van nadeel. Zodra je ontdekt dat elke situatie is voorbestemd, ga je een ‘voor’-liefde krijgen voor verrassingen omdat je de signalen gaat herkennen die als boodschappen je energieveld bevolken.

Deze dagopleiding zal je persoonlijke bewustzijn bevestigen en herkenning brengen van de wijsheid die je onbewust in huis hebt. Je gaat oog krijgen voor de puur persoonlijke geschenken, die jou ten deel vallen. De zoektocht is voorbij. Je best doen is verleden tijd. Jij bent een deel van de mysterieuze kosmos, die zorg draagt voor al haar kinderen.

Hierdoor ga je jouw unieke kracht voelen die zwaarwegende problemen zal relativeren en zal veranderen in bronnen van inspiratie. Je gaat een soort vrijheid voelen die vreugde terugbrengt en het leven weer omarmt als een paradijs vol ontdekkingen. Een angst zal niet meer angstaanjagend zijn en teleurstellingen zullen niet langer je leven bepalen.

Via een trancereis krijg je boodschappen, die je helpen om je bewust te worden wat je onbewust in de weg staat om gelukkig te zijn. Via een oefening veranker je je wortels diep in Moeder Aarde en verbindt je jouw gaven met het Hemelrijk. 

Hierdoor zal je lichaam weer het instrument van jouw levenslied zijn, die je als mens in staat stelt evenwicht te scheppen in elke onevenwichtigheid die je beperkt. Ook gaan we het dierenrijk vragen om jouw dierentotem kenbaar te maken.

Er is geen goed en slecht,
maar slechts de aanwezigheid van beiden,
op hetzelfde moment,
met een gelijke waarheid.

PRACTISCH:


Deze dag workshop gaat door op:

zondag 9 februari

van 10 uur tot ongeveer 17 uur,

bij de Tipi in Buggenhout (adres volgt na inschrijving).


kostprijs is 85 euro