Wapiti

De kracht van Vriendschap

Trancereis
Je visioenen begrijpen
jouw unieke communicatie met je gidsen
op woensdagavond 12/2, 11/3, 8/4, 6/5 en 17/6  2020

Een droom komt uit,

zoals een bloem zich opent,
elke ochtend weer,
om het meesterwerk te tonen,
vervaardigd door de meester zelf,
gesigneerd met jouw naam.

Dromen zijn boodschappen uit je onderbewustzijn. Ze zijn een brug tussen vraag en antwoord en ze verbinden het verleden met de toekomst. Ze spreken een taal, die het verstand aanspoort om ongeloof en onwetendheid te onderzoeken. In wezen zijn dromen de brug tussen het Hoofd en het Hart. Ze maken je bewust van onbewuste patronen die levensvreugde beperken. Dromen is een vorm van communicatie tussen Jouw wezen en jouw zelf. In wezen zijn het gesprekken met God, met de Vader die je geschapen heeft. Je bent namelijk veel meer als dat je jezelf toestaat te zijn. Je bent je van veel bewust, maar het is een fractie van wat er in je onderbewustzijn leeft. Alles wat je nodig hebt om te zijn wat je diep van binnen voelt is aanwezig binnen in jezelf.

Elke vraag is een boodschap van het antwoord. Dromen leiden je naar de antwoorden op de vragen die gedurende de dag onbeantwoord blijven. Er zijn veel vragen waarvan je het antwoord buiten jezelf kunt zoeken, maar de essentiële antwoorden vind je alleen binnen in jezelf. Het samenspel van vraag en antwoord over de essentie van het leven gaan namelijk alleen over jou als individu. Jij staat centraal in elke levenscirkel. God heeft met elk mens een plan en communiceert dagelijks over de inhoud daarvan. Dromen zijn, naast intuïtie en gevoelens, een voorbeeld van deze gesprekken. Het is niet voor niets dat je inspanningen moet verrichten om bij jouw antwoorden te geraken. Alles wat jij nodig hebt om jezelf te zijn, wat er om je heen ook gebeurt en welke druk er van buiten ook op je wordt uitgeoefend, huist binnen in jouw zelf.

Schaamte en het gevoel van schuld zorgen ervoor dat je bepaalde facetten van jezelf ontkent, over het hoofd ziet of waar je zelfs geen weet van hebt. Dromen geven openheid en opheldering in de ‘blinde vlekken’ die je leven beheersen. Domen zijn de ogen naar de ziel, je geestesoog dat ziet wat aandacht nodig heeft. De belangrijkste functie van dromen is, dat je de zoektocht naar jezelf stopt en naar binnen keert, je laat leiden om aandacht te geven aan elk facet van een droom. Alles gaat over jou en het is de kunst om je de taal eigen te maken, waarmee God met jou communiceert.

Deze opleiding bied je de kans om opheldering te verkrijgen in de taal van jouw dromen. Elke boodschap geeft opheldering in de verwarring van gedachten. Het Hart zal opengaan en je de werelden terugbrengen die je als kind zoveel vreugde schonken.

De magie van Dromen


Het analyseren van onze domen is een fascinerend proces dat veel onthult over onze gedachten, gevoelens, overtuigingen, vastgeroeste patronen en onze relatie met anderen. Een droom is een weerspiegeling van onze gedachten en de wereld om ons heen. Het toont beelden en gevoelens over wat er is gebeurd, wat er gaat gebeuren en wat er zou kunnen gebeuren. Dromen laten onze wensen, verwachtingen en ambities zien.


Dromen helpen je om jezelf beter te begrijpen.

De sleutel tot het verklaren van dromen is het bestuderen van details,

want alles heeft een betekenis.


Je begrijpt jezelf,

als je jouw dromen begrijpt.

Onthul de geheimen van je onderbewustzijn en

ontdek de ware betekenis van de tekens en symbolen in je dromen.

Praktisch


De workshop gaat door op de avond van:

woensdag 12 februari, 11 maart, 8 april, 6 mei en 17 juni 2020


Elke avond van 19 tot ongeveer 21.30 uur


Kostprijs van de gehele workshop is 200 euro

Bij de workshop is een compleet droom-boekwerk


Deze 4 daagse workshop is een aaneengesloten geheel.

De avonden kunnen niet apart gevolgd worden.


Ik kijk er naar uit je te mogen ontvangen,

om samen 

de schatten van het onderbewustzijn te ontdekken.